Om arbetsmarknad

ARBETSMARKNAD.se vänder sig till alla som är intresserade av arbetsmarknadspolitiska frågor och framförallt till alla som arbetar inom detta område.

Vi presenterar fakta och nyheter kring arbetsmarknaden och sammanställer informationen på ett enkelt och tydligt sätt för att fler ska få kunskap om ett viktigt område som annars är kraftigt politiserat. Bristen på tillgänglig information inom det arbetsmarknadspolitiska området gör att debatten ibland förs på fel grunder. Detta vill vi ändra på.

Våra källor för statistik är offentlig statistik från svenska myndigheter som i många fall antingen presenteras på ett bristfälligt sätt, eller i värsta fall inte presenteras alls. Vi har valt att samla statistiken här på ett och samma ställe och även tillgängliggöra den interaktivt.

ARBETSMARKNAD.se är ett initiativ som ägs och drivs i sin helhet av konsult och analysbyrån WERKET AB och är politiskt obunden.

Nyhetsbrev från Arbetsmarknad.se

Anmäl dig till nyhetsbrev från Arbetsmarknad nedan. Nyhetsbrevet utkommer ca en gång i månaden och innehåller matnyttig information du inte bör missa.